-


Tack för att Du besöker vår hemsida!
Vi hoppas att du kan få svar på just Dina funderingar?!





Titta runt på hemsida och om Du har några frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss. 
 
Vårt företag fokuserar på att erbjuda högkvalitativ service och att ha nöjda kunder - vi kommer att göra allt vi kan för att motsvara dina förväntningar.
Med en stor variation av tjänster som vi erbjuder, är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med oss. Vi utför tjänster både till privatpersoner och företag.


Företaget startade 2010, som Öster Om Ledens Hus, Hem och Trädgårdsservice och då som enskild firma, och ombildades till Öster Om Ledens AB 2014. Vi är födda på Österlen och har rötterna och fötterna i den skånska myllan.  

Vi är ett familjeföretag och där vår kompetens och maskiner inte räcker till, samarbetar vi med andra duktiga företagare, som bl.a. plåtslagare, elektriker, byggmästare, rörmokare mf. Med den rätta kunskapen och med rätt behörighet för att t.ex. utföra el eller våtrumsarbeten.

Boka gärna tid och kom på besök i Listarum, där vi även anlagt den trädgården med två dammar. Vi bjuder på fika, när vi pratar igenom vad just Du/Ni behöver hjälp med. Ring Mona på 0709 - 54 14 07 för att boka besök.